Almhof Schneider hotell, Østerrike

Eksklusivt hotell setter sin lit til ekspertisen til Viessmann

Almhof Schneider er en av de mest eksklusive adressene i Lech – som er et av få familiedrevne hotell i luksussegmentet. Kun utvalgte produsenter blir betrodd oppgaven med å levere ingrediensene til det raffinerte alpe kjøkkenet, og et slikt sofistikert kjøkken stiller de høyeste kravene til kjøling av maten. I et omfattende moderniseringsarbeid ble TectoCell Standard Plus kjølerom i rustfritt stål installert som bidro til en attraktiv og innbydende kjøleløsning.

Produkter fra Viessmann holder lenge, takket være deres solide utførelse, med den nyeste teknologien er det meget fleksibelt med andre komponenter, for eksempel skyvedører, for å oppfylle våre høye standarder. Som alle kjøleenheter i bygningen, koblet vi disse kjølecellene med et varmegjenvinningssystem som mater varmen som blir generert tilbake i systemet. Dette er vår måte å forsøke å spare ressurser på så mye som mulig i våre operasjoner.

Gerold Schneider, eier av Almhof Schneider.

Våre referanser

Våre suksesshistorier fra matservings-klienter vises nedenfor. Klikk på linken for å se alle referanser. Se alle våre referanser