Røde Kors blodbank, Østerrike

Laboratorie-, forsknings- og behandlingsanlegg med Viessmann kjølerom

Røde Kors sin blodbank i Linz, Østerrike, er en av de ledende institusjonene i sitt slag i Europa. Nesten 10.000 kvm er tilgjengelig for laboratorie-, forsknings- og behandlingsanlegg. Dermed var valget av teknisk utstyr for bygningen veldig viktig, spesielt for temperaturkontrollerte rom og medisinske fasiliteter. Fem TectoCell kjølerom med et samlet areal på 64 kvm og syv fryserom med 100 kvm areal sammen med fem TectoCell kjølerom med integrerte glassdører er i daglig bruk for de mest temperatursensitive gjenstandene.

Viessmann-produktene tilbyr konstant pålitelighet. Takket være det sofistikerte, selvsentriske rille-tunge-systemet passer de enkelte elementene perfekt sammen. Vi sparer mye tid under monteringsprosessen og kan ved hjelp av veggoverlappingssystemet skjøte sammen veggene enkelt uten skjøter. Dette betyr at Viessmann-rommene tilbyr den beste hygienestandarden.

Herbert Leitner, spesialist i kjølesystemer fra Østerrike.

Våre referanser

Våre suksesshistorier fra helsetjenesten er listet opp nedenfor. Klikk på linken for å se alle referanser. Se alle våre referanser