Viessmann Refrigeration tilbyr nyskapende kommersielle kjøleløsninger for dagligvare, KBS markedet, næringsmiddelindustri og andre med behov for profesjonell kjøling. Vi er en av Europas ledende produsenter av kjøledisker, kjølerom og kjølesystemer. Våre løsninger inkluderer også installasjon, service og vedlikehold. Energieffektive bærekraftige kjøleløsninger med fokus på brukervennlighet og enkelt vedlikehold, er kjernen i våre løsninger.


Viessmann Partnerkjede

Viessmann Partnerkjede er en landsdekkende kjede av kuldeentreprenører. Viessmann Partnerkjede har mer enn 250 kompetente fagfolk som prosjekterer, bygger og vedlikeholder kjøle- og fryseanlegg hos kunder over hele landet. Kompetanseutvikling er et fokusområde i Viessmann Partnerkjede og med våre dyktige medarbeidere er vi rådgivende for våre kunder på ulike tekniske løsninger.

Viessmann Partnerkjede

Kjøledisker

TectoDeck flerplansdisker inkluderer et bredt spekter av energieffektive-, høye-, halv vertikale disker for kjølte dagligvarer og frontlastere for drikkevarer. TectoFreeze diskene kommer i høyskap, som torg og semi-vertikale moduler. Dette gir flere muligheter for detaljhandel og markedsføring av frosne varer. TectoServe disker sørger for best mulig presentasjon av fersk kjøtt og fiskeprodukter, samt ferdigpakket mat. TectoPromo produkter er Plug-in disker egnet for produktpromoteringer og mindre butikkformater.

Komplett sortiment med flerplansreoler, ferskvaredisker, frysere, og anndre kjølere både som remote og plug-in.

Les mer

Kjøle- og fryserom

TectoCell kjølerom er kjent for sin høyeste energieffektivitet og overlegne hygieniske egenskaper, samt deres komplette utvalg av hyllesystemer og tilbehør som dekker alle temperaturstyrte lagringsbehov.

Komplett portefølje av kjøle- og fryserom, kjøleenheter og tilbehør.

Les mer

Renromsløsninger

Kompetent partner for kundeorienterte systemløsninger

Vitec, som er en del av Viessmann Refrigeration Solutions, er din kompetente partner for alle bransjespesifikke områder innen renromsteknologi.

Les mer

I fokus - løsningene våre

NY!

ESyCool green

TectoDeck MD5

Ny multideck forbedrer effektiviteten i matvarehandelen

TectoCell kjølerom

Tilpassede kjøle- og fryseromløsninger